Cellulitis

Populaire productcategorieSuikerbalans
Cellulitis

Je wil zo graag afvallen, maar wat je ook probeert, het cijfer op de weegschaal wil maar niet zakken. Frustrerend!Gelukkig bestaan er heel wat middelen om je te ondersteunen.

Specifieke vragen?
Wat verstaan we onder 'gezond vermageren'?

Sinds de tv-reeks ‘je bent wat je eet’ zijn meer en meer mensen er zich van bewust geworden dat verkeerde voedingsgewoonten de oorzaak bij uitstek zijn voor overgewicht.

Niemand wordt zomaar plots zwaarlijvig. De vele gesuikerde frisdranken en tussendoortjes, alsook de fastfoodmaaltijden hebben ervoor gezorgd dat steeds meer mensen te maken hebben met gewichtproblemen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er meer en meer vermageringsproducten als wondermiddel gelanceerd worden en dat ook de geneesmiddelenindustrie meer onderzoek uitvoert naar doeltreffende vermageringsmiddelen.

Eens je besloten hebt de strijd aan te binden met je overtollige kilo’s, probeer dan op een gezonde manier te vermageren. Al te drastische regimes houden doorgaans niet lang stand.

Lees meer

Lees minder

Cellulitis3 Producten

Cellulitis komt meestal voor op de buik, benen, billen en armen. Het wordt veroorzaakt door vergrote vetcellen, die het weefsel onder de huid op sommige plaatsen omhoog duwen. Deze middelen helpen komaf te maken met die lelijke sinaasappelhuid!

SOMATOLINE COSM.AFSLANKEND DRAINEREND BENEN 200ML
SOMATOLINE COSM.AFSLANKEND DRAINEREND BENEN 200ML
SOMATOLINE COSM.AFSLANKEND DRAINEREND BENEN 200ML 34,90 € Reserveer
SOMATOLINE COSM.INTENS.AFSLANKKUUR 7 NACHTEN 400ML
SOMATOLINE COSM.INTENS.AFSLANKKUUR 7 NACHTEN 400ML
SOMATOLINE COSM.INTENS.AFSLANKKUUR 7 NACHTEN 400ML 61,90 € Reserveer
WELEDA BERKEN CELLULITIS OLIE 100ML
WELEDA BERKEN CELLULITIS OLIE 100ML
WELEDA BERKEN CELLULITIS OLIE 100ML 20,99 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Kies uw apotheek
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: