Professioneel Advies: Cosmetica

Wij bieden U een uitgebreid gamma cosmetica.

Vichy biedt U een compleet verzorgingsgamma voor het gelaat, het lichaam en het haar, voor jong én oud, voor vrouwen én mannen.  
Avène heeft een expertise op het gebied van de gevoelige huid. De producten op basis van het thermaal water bieden mogelijkheden voor elke leeftijd, elk huidtype en elke behoefte.

 

Nuxe is uitgegroeid tot een merk van natuurlijke cosmetica dat efficiëntie en gebruiksgenot in zich vervat.

 

Louis Widmer produceert al meer dan 40 jaar dermatologische geneesmiddelen, alsook hypoallergene cosmetische verzorgingsproducten.
Longiderm is een gamma met een intensief RimpelCorrigerend concept. Het dermatologisch laboratorium Dermalliance doet fundamenteel onderzoek naar huidveroudering en ontwikkelt uiterst innovatieve ANTI-AGING producten.
Filorga is een ultra performante verzorgingslijn. Filorga is ontwikkeld met de laatste nieuwe technologieën en biedt een antwoord op huidveroudering, pigmentatie en beschadigde huid.

 

  

 

 

Furterer biedt haarverzorgingsproducten aan met kwalitatief hoogstaande formules, op basis van 100% natuurlijke essentiële oliën en met plantenextracten die hun deugden al bewezen hebben. Voor een snel zichtbaar en langdurig resultaat!
T.Leclerc is een prestigieus make-up gamma. Een uitgebreid assortiment aan producten en kleuren voor elk huidtype, voor elke gelegenheid, voor elke vrouw!
  A-derma is een uniek gamma op basis van Rhealba haver voor de gevoelige, geïrriteerde en reactieve huid.
  Eucerin heeft een expertise op het gebied van de droge huid. Dezer dagen omvat het gamma producten voor alle huidtypes.
 rogergallet

 

Roger & Gallet maakt gebruik van zeldzame natuurlijke essences. Ideaal voor unieke verwenmomenten, elke dag weer.