Vetbinders

Populaire productcategorieSuikerbalans
Vetbinders

Je wil zo graag afvallen, maar wat je ook probeert, het cijfer op de weegschaal wil maar niet zakken. Frustrerend!Gelukkig bestaan er heel wat middelen om je te ondersteunen.

Specifieke vragen?
Wat verstaan we onder 'gezond vermageren'?

Sinds de tv-reeks ‘je bent wat je eet’ zijn meer en meer mensen er zich van bewust geworden dat verkeerde voedingsgewoonten de oorzaak bij uitstek zijn voor overgewicht.

Niemand wordt zomaar plots zwaarlijvig. De vele gesuikerde frisdranken en tussendoortjes, alsook de fastfoodmaaltijden hebben ervoor gezorgd dat steeds meer mensen te maken hebben met gewichtproblemen.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er meer en meer vermageringsproducten als wondermiddel gelanceerd worden en dat ook de geneesmiddelenindustrie meer onderzoek uitvoert naar doeltreffende vermageringsmiddelen.

Eens je besloten hebt de strijd aan te binden met je overtollige kilo’s, probeer dan op een gezonde manier te vermageren. Al te drastische regimes houden doorgaans niet lang stand.

Lees meer

Lees minder

Vetbinders2 Producten

Je doet je uiterste best om je aan je dieet te houden. Maar uiteindelijk bezwijk je voor een vette hap. Al die moeite voor niets! Of...? Vetbinders binden de voedingsvetten. Hierdoor kunnen ze niet worden opgenomen en verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier. Daarbij remmen ze de eetlust en een verbeterde darmtransit.

ORLISTAT SANDOZ 60 MG 126 CAPS        (geneesmiddel)
ORLISTAT SANDOZ 60 MG 126 CAPS (geneesmiddel)
ORLISTAT SANDOZ 60 MG 126 CAPS (geneesmiddel) 51,69 € Reserveer
ORLISTAT SANDOZ 60 MG 84 CAPS       (geneesmiddel)
ORLISTAT SANDOZ 60 MG 84 CAPS (geneesmiddel)
ORLISTAT SANDOZ 60 MG 84 CAPS (geneesmiddel) 40,33 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Kies uw apotheek
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: