Homeopatische middelen

Populaire productcategorieBloeddrukmeters voor de bovenarm
Homeopatische middelen

Homeopatische middelen zijn geneesmiddelen op basis van stoffen van plantaardige, dierlijke, minerale of chemische oorsprong dat meerdere keren verdund en gedynamiseerd is. Lees aandachtig de bijsluiter of de gebruiksaanwijzing op en in de verpakking. Laat je adviseren door je apotheker.

Specifieke vragen?
Wat is lage bloeddruk?

Het bloed stroomt door je lichaam en oefent hierbij een druk uit op je bloedvaten. Dit is de bloeddruk. Met een bloeddrukmeter kan je arts of jijzelf snel en gemakkelijk je bloeddruk bepalen. Deze wordt uitgedrukt in millimeter kwik (mmHg) en weergegeven als twee waarden: de bovendruk (ontstaat wanneer het hart zich samentrekt) en de onderdruk (ontstaat wanneer het hart zich terug ontspant). Gewoonlijk wordt een bloeddruk van 120/80 als normaal beschouwd. Zijn de waarden bij jou hoger dan 140/90? Dan heb je een hoge bloeddruk. Zijn ze lager dan 100/60? Dan heb je een lage bloeddruk.

Een hoge bloeddruk is schadelijk voor je lichaam, maar over een lage bloeddruk moet je je meestal niet zoveel zorgen maken. Je kan er wel heel wat ongemakken van ondervinden zoals vermoeidheid, duizeligheid en flauwte.

Lees meer

Lees minder

Homeopatische middelen1 product

Homeopatische middelen zijn geneesmiddelen op basis van stoffen van plantaardige, dierlijke, minerale of chemische oorsprong dat meerdere keren verdund en gedynamiseerd is. Lees aandachtig de bijsluiter of de gebruiksaanwijzing op en in de verpakking. Raadpleeg steeds je (homeopatische) arts of apotheker.

Het is vanwege de wetgeving niet altijd mogelijk om op de website meer informatie te geven over deze producten.
Via een persoonlijk contact mogen wij je wel advies geven en je informeren over het gebruik van deze producten.

VANOCOMPLEX N44 HYPOTONOL    GUTT 50ML UNDA-BOIRON (homeopatisch geneesmiddel)
VANOCOMPLEX N44 HYPOTONOL GUTT 50ML UNDA-BOIRON (homeopatisch geneesmiddel)
VANOCOMPLEX N44 HYPOTONOL GUTT 50ML UNDA-BOIRON (homeopatisch geneesmiddel) 15,00 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Kies uw apotheek
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: