Om te inhaleren

Populaire productcategorieFysiologisch water
Om te inhaleren

Bij stomen krijg je allemaal kleine waterdruppeltjes in je neus. Zo worden je neus en bijholtes geopend. Er bestaan druppeltjes in de handel die je aan het warme water kunt toevoegen en een ontsmettende werking hebben.

Specifieke vragen?
Wat is verkoudheid?

Bij een verkoudheid is het slijmvlies van de neus ontstoken. De medische term voor een ontsteking van het neusslijmvlies is rhinitis. Hierbij is het slijmvlies gezwollen en wordt er meer vocht en slijm geproduceerd dan normaal. Symptomen zijn niezen, een loopneus en een verstopte neus. Verder kun je last hebben van hoesten, vermoeidheid, hoofdpijn, lichte keelpijn en oorpijn. Soms kan een verkoudheid evolueren tot een bijholte-ontsteking of sinusitis. Kom meer te weten over sinusitis.

Lees meer

Lees minder

Om te inhaleren1 product

Gebruik nooit kokend water en giet het product nooit in water dat aan het opwarmen is. Probeer via de neus diep in te ademen, hou even de adem in en adem uit via de mond. Omdat de werkzame bestanddelen irritatie aan de ogen kunnen geven, dek je ze best af. Het gebruik van een inhalator (damppot) is aan te bevelen.
Lees steeds aandachtig de bijsluiter of gebruiksaanwijzing. Meestal mogen ze niet onder de leeftijd van 2 jaar worden gebruikt.

INHALATOR NICOLAY PLAST INT 1 ST
INHALATOR NICOLAY PLAST INT 1 ST
INHALATOR NICOLAY PLAST INT 1 ST 9,90 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Kies uw apotheek
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: