Vichy aftershave

Vichy aftershave

Het geheim van de huidverzorgingsproducten van Vichy zit verscholen in het mineraliserend thermaal Vichy-water dat diep in het beschermde vulkanische gebied van de Franse Auvergne ontspringt. Zijn 15 mineralen en sporenelementen zijn essentieel voor een mooie huid.

Specifieke vragen?
Mannenhuid versus vrouwenhuid

In tegenstelling tot de tere vrouwenhuid is de mannenhuid meestal dikker en vetter. Een mannenhuid is over het algemeen 20% dikker en bevat meer collageen en elastine dan die van een vrouw. Daardoor krijgen mannen minder snel rimpels. Wil je er als man toch langer jong uitzien, dan is het belangrijk om net als vrouwen te investeren in een goede dagverzorging en een degelijke zonbescherming.

Heel wat mannen hebben als het op scheren aankomt wel een gevoelige huid. De huid vraagt dan om extra bescherlming en verzorging zowel tijdens als na het scheren.

 

Lees meer

Lees minder

Vichy aftershave3 Producten

Deze producten van Vichy homme garanderen een optimale huidtolerantie en effectiviteit. Ze bieden absoluut comfort, zelfs bij regelmatig scheren. Na elke scheerbeurt gaan de producten van Vichy homme irritaties van de huid tegen.

VICHY HOMME SCHEERGEL A-IRRITATIE 150 ML
VICHY HOMME SCHEERGEL A-IRRITATIE 150 ML
VICHY HOMME SCHEERGEL A-IRRITATIE 150 ML 15,50 € Reserveer
VICHY HOMME SCHEERSCHUIM A-IRRITATIE 200 ML
VICHY HOMME SCHEERSCHUIM A-IRRITATIE 200 ML
VICHY HOMME SCHEERSCHUIM A-IRRITATIE 200 ML 15,50 € Reserveer
VICHY HOMME SENSIBAUME MINERAL 75ML
VICHY HOMME SENSIBAUME MINERAL 75ML
VICHY HOMME SENSIBAUME MINERAL 75ML 26,50 € Reserveer
Toon meer productenToon minder producten
Kies uw apotheek
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: