Homeopatische middelen

Populaire productcategorieBloeddrukmeters voor de bovenarm
Homeopatische middelen

Homeopatische middelen kunnen soms als ondersteuning gebruikt worden bij de preventie van aderverkalking. Die preventie bestaat voornamelijk uit een gezonde levensstijl met gezonde voeding en voldoende beweging. Stoppen met roken is een must.

Specifieke vragen?
Wat is atherosclerose?

Atherosclerose, of (slag)aderverkalking, is een aandoening waarbij de slagaders geleidelijk vernauwen en minder elastisch worden.

Slagaders zijn bloedvaten die de weefsels en organen voorzien van zuurstofrijk bloed.

Vetten zoals cholesterol, die in de bloedbaan circuleren, kunnen zich ophopen en afzetten tegen de binnenwand van de bloedvaten. Deze vetafzettingen worden ook plaques genoemd en bemoeilijken de bloedstroom. De vorming van deze plaques is een langzaam proces dat al op jonge leeftijd start .

Klachten treden pas op wanneer er minder bloed, en dus zuurstof, naar de organen en weefsels stroomt of wanneer een slagader volledig is afgesloten.

Atherosclerose kan optreden bij slagaders in elk deel van het lichaam. Afhankelijk van het lichaamsdeel dat wordt afgesloten, kan dit leiden tot bepaalde aandoeningen:

Lees meer

Lees minder

Homeopatische middelen0 Producten

Homeopatische middelen zijn geneesmiddelen op basis van stoffen van plantaardige, dierlijke, minerale of chemische oorsprong dat meerdere keren verdund en gedynamiseerd is. Lees aandachtig de bijsluiter of de gebruiksaanwijzing op en in de verpakking. Raadpleeg steeds je (homeopatische) arts of apotheker.

Het is vanwege de wetgeving niet altijd mogelijk om op de website meer informatie te geven over deze producten.
Via een persoonlijk contact mogen wij je wel advies geven en je informeren over het gebruik van deze producten.

Toon meer productenToon minder producten
Kies uw apotheek
Voornaam:
     
Achternaam:
     
Email:
     
Jouw vraag / opmerking: